top of page
Ontspannende massage

Specials

Gezichtsroller en kwarts
Guasha massage

Guasha massage komt uit Azië en betekent letterlijk: de ziekte uit je lichaam schrapen. Ik masseer je rug  eerst met mijn handen en daarna met een Guashasteen om dieper in je spieren en bindweefsel te komen.

 

Eerst kom je op je buik liggen zodat ik je rug goed kan masseren. Ook je nek en schouders neem ik mee. Alle plekken die meer aandacht verdienen behandel ik met de steen. Ik schraap over je huid, je huid gaat niet schuren maar kan wel rood worden omdat de onderliggende lagen aangepakt worden en er veel los kan komen.

Na een half uurtje draai je je om en kom je op je rug liggen. Ik eindig met een heerlijke ontspanningsmassage van je nek, hoofd en gezicht. Deze massage is dus zowel stevig als zacht. Diep en ontspannend.

€ 47,50 voor 40 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

17859520792693789.jpg

Flow massage

 

Tijdens een flow massage laat jij alles los, je laat mij kiezen wat bij jou past. Ik tast af, gebruik verschillende massagetechnieken, geef je warmte en daar waar je vast zit geef ik extra druk. Je ervaart een diepe ontspanning en voelt de spanning van je afglijdem.

Tijdens de flow massage geef ik bijvoorbeeld een combinatie van een handreflex massage, met een voetmassage. Of een heerlijke drukpunt massage van je onderbenen en voeten en daarna dwaal ik af naar je schouders, nek en hoofd. Als ik voel dat je op bepaalde plekken wat extra's kan gebruiken dan geef ik je daar extra warmte.

Een flow massage is dus een massage met reiki, drukpunten en heel veel warmte. Ik kan als het ware helemaal los gaan op wat jij nodig hebt! Hierdoor kan jij extra spanning en stress loslaten. 

€ 47,50 voor 45 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

Hoofdmassage.jpg

ASMR hoofdmassage

Tintelingen vanaf je kruin tot aan je stuitje, je hersens ontspannen volledig met deze ASMR hoofdmassage. Ik gebruik een kam, roller, spray, klankschalen en natuurlijk mijn handen om jou helemaal tot rust te brengen. ASMR betkent  Autonomous Sensory Meridian Response.

 

Deze massage is zowel thuis als in Bergklooster te boeken. Je schouders en nek zijn ontbloot en je krijgt een zachte deken om. Er speelt rustgevende muziek op de achtergrond en de geurkaars brandt. Alle aanrakingen zijn zacht maar intens!

Na een half uur kom je liggen op de massagetafel en masseer ik nog lichtjes je hoofdhuid en gezicht. Ervaar deze heerlijke hoofdmassage, in Bergklooster of bij jou thuis.

€ 47,50 voor 45 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

Foot Reflexology
Thaise voetmassage

De traditionele Thaise voetmassage bestaat al meer dan 2000 jaar en wordt nog steeds beoefend door monniken in Boeddhistische tempels. Tijdens deze voetmassage gebruik ik speciale houten stokjes om de drukpunten op de voeten en onderbenen extra te stimuleren.

 

Je voeten worden eerst gewassen in een heerlijk voetenbadje. In het lauwwarme water gaat een authentiek kruidenzakje zodat je voeten fris, schoon en ontspannen aanvoelen. Daarna ga ik je onderbenen en voeten masseren met stevige handgrepen.

 

Op je voeten zitten reflexpunten en deze corresponderen met verschillende organen in je lichaam. Door stevige druk uit te oefenen met de stokjes, kun je zelfs hoofdpijn en stress verlichten. Ook wordt de lymfestroom geactiveerd.

"Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen": deze massage zorgt voor een reinigend effect op je hele lichaam. Je zult je naderhand compleet ontspannen voelen.

€ 45 voor 40 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

17853865637299801.jpg

Edelsteen hoofdmassage

 

Tijdens de edelsteenmassage gebruik ik een bergkristal, hematiet of rozenkwarts voor extra verdieping. Door druk uit te oefenen met een edelsteen op je handen, hoofd of voeten, ervaar je een diepe ontspanning.

 

Je kiest eerst de steen uit die op dat moment bij je past. Een bergkristal geeft verheldering, bevordert je concentratie en reinigt je lichaam. Een hematiet ( ook wel bloedsteen genoemd) zorgt voor extra energie, vergroot je zelfvertrouwen en geeft kracht. Een rozenkwarts zorgt voor harmonie en rust en is bij uitstek de steen van de liefde.

 

Als je een steen hebt uitgekozen houd je deze in je handen, de steen wordt warm en neemt jouw energie over. Ondertussen masseer ik jouw nek, schouders en hals. Daarna neem ik de steen van jou over en ga ermee langs je haargrens en het gezicht. Ook geef ik stevige druk met de edelsteen tegen je schedelrand. Hierdoor kan jij extra spanning en stress loslaten.

Het werkt echt steengoed!

€ 35 voor 30 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

20210607_110226[1].jpg

Wellness massage met detox-drankje

Deze wellness massage kun je voor jezelf boeken maar is ook leuk om te doen samen met je vriend(in), moeder of partner. Je kunt gaan genieten van een heuse spa aan huis, met je eigen relaxmuziek op de achtergrond.

 

Je steekt een heerlijke geurkaars of wierookstokje aan en eventueel zet je een relaxmuziek op. Ik begin dan met een verfrissend bruisbad voor je voeten en je krijgt een verzachtend oogmasker op. Ook krijg je een gezond detox-drankje met appel, wortel, gember en sinaasappelsap. Daarna mag je nog kiezen uit een hand, hoofd of voetmassage ter afsluiting. Deze wellness massage duurt ongeveer 40 minuten.

Als je deze massage als duo-behandeling boekt dan duurt het 80 minuten. Als de één een voetenbadje krijgt, ga ik de ander masseren. Tijdens de 'wissel' krijgen jullie het verfrissende detox-drankje.

Als jij zorgt voor een plek in huis waar je in alle rust kunt relaxen, dan zorg ik voor de rest. Bij mooi weer kan de massage zelfs buiten.

€ 45 voor 40 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

bottom of page