top of page
Rug massage
Rugmassage
 
Spanning in je schouders? Last van je midden of bovenrug? Kom tot rust  met een intensieve boven- en middenrug-massage. Ook de schouders en nek komen ruim aan bod. Deze massage is enorm ontspannend, je voelt de spanning uit je lichaam glijden.

 

Ik begin eerst met je huid los te maken. Dat doe ik zonder wax of olie te gebruiken zodat ik de huid goed kan vastpakken. Ik draai de huid lichtjes, rol de huid en pluk aan de huid! Dit voelt heel bevrijdend. Het helpt enorm de doorbloeding weer op gang te brengen op plekken waar het vast zit. Daarna breng ik wax of olie aan (naar wens) en masseer de bovenrug en schouders lekker los. Je gaat eerst op je buik liggen en na een half uur draai je je om, zodat ik goed je nek, bovenkant schouders, schedelrand en hoofd kan masseren.

Het is een intensieve massage die ontspannend aanvoelt. 

Cupping

Voor de liefhebber gebruik ik de siliconen cups om de huid nog soepeler te maken. Dit is een bijzondere techniek waarbij de huid vacuüm gezogen wordt in de cup ( niet pijnlijk). Hierdoor stimuleer je het onderhuidse bindweefsel.  

45 minuten rugmassage € 52,50 

bottom of page