top of page
Hoofdmassage_edited_edited.jpg
  • Voor de Hand facebook
  • Voor de Hand instagram

Massage aan huis

Hoe fijn is het als je na je massage niet  meer op hoeft te staan maar gewoon kunt blijven liggen? Dat kan dus bij mij met een heerlijke massage aan huis! Je kunt kiezen uit een hand-, hoofd- of voetmassage aan huis. Hieronder lees je meer over de invulling van elke massage.

18041621617217725.jpg
Handreflex massage aan huis

Laat je heerlijk verwennen met een ontspannende handreflex massage aan huis. Binnen een half uurtje zijn je handen en onderarmen weer helemaal relaxed en voelt je hele lichaam als herboren.

 

Op je handen en onderarmen zitten zogenaamde reflexpunten en deze corresponderen met verschillende organen in je lichaam. Door zachte druk uit te oefenen op je handen kun je bepaalde klachten als hoofdpijn, stress, nek- en schouderpijn of slapeloosheid verlichten.

 

Als jij zorgt voor een relaxte stoel voor jezelf, dan zorg ik voor de rest. Ik neem de wax, de handdoek en het kussen mee. Na deze massage aan huis kun je heerlijk blijven zitten, ik kom zelf de deur wel weer uit!

€ 35 voor 30 minuten

€ 65 voor 60 minuten

(combinatie van 2 massages)

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

17886216826349092.jpg

Voetmassage aan huis

 

Je voeten en benen hebben flink wat te verduren. Of je er nu de hele dag op loopt, uren wandelt of veel aan hardlopen doet, een massage voor je voeten is voor iedereen een verwennerij! 

Ik kom bij je langs en neem alles mee voor deze massage aan huis, je voeten- en onderbenen worden heerlijk gemasseerd. Ik neem mijn een krukje mee, een heerlijke ontspannende voetenwax, een prettig kussen ter ondersteuning en natuurlijk mijn warme handen. 

 

Ga lekker zitten in je luie stoel en geef je voeten weer rust. De voetmassage heeft invloed op je doorbloeding, je ademhaling, je spieren, je stofwisseling en bovendien je algehele welbevinden. Je zult nog langer genieten dan de 30 minuten!

€ 35 voor 30 minuten

€ 65 voor 60 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

17859520792693789.jpg

Hoofdmassage aan huis

Kom even heerlijk tot rust met een fijne hoofdmassage aan huis. Het hoofd, de nek, schouders en het gezicht worden intensief behandeld. Zelfs de wenkbrauwen, oren, slapen en kaakspieren worden 'aangepakt'.

 

De massage wordt afgerond met een heerlijke hoofdhuidmassage. Hierbij worden ook de drukpunten behandeld, waaronder die op je schedelrand. Ik voer hier zachte druk op uit waardoor de spanning langzaam wegtrekt. Ook de haren worden niet vergeten, door hier zachtjes aan te trekken, ontsnapt de spanning.

Als jij zorgt voor een plek thuis waar jij lekker kan liggen ( bij voorkeur de bank), dan zorg ik voor de rest. Ik kom bij je langs en neem een heerlijk kussen, handdoek en wax mee. Het ultieme geluk, een massage aan huis!

€ 35 voor 30 minuten

€ 65 voor 60 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

bottom of page