top of page
Genieten van de natuur

 

Stilte in Bergklooster - Ondernemerssessie

Elke woensdag en vrijdag kun jij je Ondernemerssessie boeken aan de Bergkloosterweg in Zwolle.

Hier kun je nog in alle rust en natuur ontspannen: schakel hier uit en laad weer op.

Worstel je met problemen binnen je bedrijf, wil je (werk)aanpassingen doen maar je weet niet hoe? Of gun je jezelf gewoon even rust?

Als ondernemer is het goed om niet alleen maar keihard door te gaan maar ook eens tijd voor jezelf te nemen. En van een afstand naar je bedrijf of werkzaamheden te kijken. Zoek de stilte en je zult echt merken dat je weer ruimte krijgt voor frisse ideeën. Ik help je er graag bij!

Je krijgt je een één op één sessie van 2,5 uur.

Kosten: €149 incl. btw.

 

Inhoud:

relaxsessie

stiltewandeling

massage

lunch

Wat gaan we doen?

 We beginnen met een kop koffie en thee met wat lekkers en we bespreken dan even kort het intakeformulier dat ik je gestuurd heb. Op dit formulier geef jij aan wat jij tijdens deze sessie voor jezelf wil oplossen, wil ervaren of wil aangaan.

Daarna beginnen we met de relaxsessie:  rustige yoga- en ademhalingsoefeningen om tot rust te komen en de prikkels van werk buiten te sluiten.

Tijdens de relaxsessie praten we amper. Jij hoeft al helemaal niets te zeggen alleen maar te ontspannen en naar binnen te keren. Ik zal je begeleiden en wat vertellen over de oefeningen.

Na deze sessie ga je naar buiten en ga je in stilte wandelen. Deze wandeling duurt ongeveer een half uur en voert je langs boerderijen, de uiterwaarden van de Vecht en het bos. Bij terugkomst staat er een heerlijke boerenlunch voor je klaar!

We sluiten de sessie af met een massage naar keuze. Je kunt kiezen uit een hand, hoofd of voetmassage van een half uur.

Op de achtergrond speelt fijne ontspanningsmuziek en is er totale rust in je lijf en hoofd.

 

'You are never more essentially yourself than when your still'

Eckhart Tolle

Locatie:

Bergkloosterweg 28-2 - Zwolle

Elke dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00

Kosten: € 149

Child ' s Pose
Screenshot_20220324-073120_Gallery.jpg
Open sandwiches
Relaxsessie

Er ligt een yoga-mat voor je klaar en een zacht kussen om lekker op te komen zitten. We beginnen met een paar rek- en stretch oefeningen. Even landen in de ruimte en tijd om naar binnen te keren. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om hieraan mee te kunnen doen. Alles gaat in slow motion en de oefeningen pas ik aan, aan jou.

De oefeningen doen we zittend of liggend en met fijne achtergrondmuziek. Je pauzeert even, neemt tijd voor jezelf. Je krijgt er energie voor terug!

.

Stiltewandeling

Deze fijne wandeling voert je langs oude boerderijen en de prachtige natuur van de Langenhof. Geniet van de ruimte en rust, in je hoofd en om je heen. Sta even stil bij wat je ziet, voelt en hoort.

De wandeling duurt ongeveer een half uurtje maar neem de tijd ervoor! Misschien wil je wel even stilstaan bij iets wat je tegenkomt of wat je aan jezelf merkt.

 

Je kunt altijd pen en papier meenemen om voor jezelf wat op te schrijven.

Stevige Boerenlunch

 

Na de wandeling staat er een stevige boeren lunch voor je klaar. Dit kunnen broodjes zijn, een goed gevulde salade of een lekkere soep. Altijd met koffie of thee en een vers gemaakte smoothie met gember, sinaasappels, wortel en appel.

De lunch mag je weer in stilte en in je eentje nuttigen. Dit kan binnen zijn maar kan met mooi weer ook lekker buiten. De kans dat je buizerds of ooievaars ziet overvliegen is dan groot.

 

Van te voren bespreken we uiteraard  je dieetwensen.

bottom of page