top of page
Gonnie en Leontien
Glow with the flow
Laat jezelf stralen!
Kom genieten van een heerlijk relax-arrangement: een bindweefselmassage van je gezicht èn een lichaamsmassage. Boek samen met je vriendin, moeder of partner deze duobehandeling. De salon is dan exclusief voor jullie!
Gonnie's instituut voor schoonheid opent speciaal voor dit arrangement haar deur op donderdag 23 september van 9.00 tot 19.00. In dit sfeervolle pand vlakbij de Peperbus word je ontvangen met een kop koffie of thee en staat er wat lekkers voor je klaar. Ga daarna liggen in de verwarmde stoel en laat je heerlijk behandelen en masseren door Gonnie & Leontien.
Je krijgt een bindweefselmassage en een hand, hoofd- of voetmassage naar keuze. Bindweefselmassage is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht en wordt gegeven door Gonnie. Door de stevige massagegrepen wordt de aanmaak van collageen, elastine en doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. Je zult merken dat je huid er gezonder uit gaat zien.
Daarnaast mag je dan nog kiezen voor een hand, hoofd- of voetmassage. Leontien van Voor de Hand zal deze massage aan jou geven. Je kunt hiervoor gewoon je kleren aanhouden. Kies je voor een intensieve voetreflex-behandeling, een relaxte handmassage of een ontspannende hoofdmassage waarbij  je nek, schouders, hoofdhuid en gezicht gemasseerd wordt? Welke massage je ook kiest, je wordt er helemaal relaxed van.
 
Je kunt kiezen uit 2 arrangementen: een luxe of vip behandeling
Luxe:
  • bindweefselmassage
  • een hand- hoofd of voetmassage naar keuze
€ 59,95 p.p. | 60 min.
Incl. kopje koffie of thee en zoetigheid
VIP:
  • peeling
  • bindweefselmassage
  • masker
  • twee massages naar keuze
€ 99,95 p.p. | 120 min.
Incl. kopje koffie of thee en zoetigheid, glaasje bubbels en goodiebag
 
Aanmelden kan via de mail, even bellen of met een appje naar Leontien Overdijk:
06-30718713
leontien@voordehandenvoet.com

Adres:

Gonnie Instituut voor Schoonheid;

Van Hattemstraat 18 - Zwolle

www.gonnie-schoonheidsinstituut.nl

bottom of page