Ontspannende massage
pedicure
Thaise voetmassage

De traditionele Thaise voetmassage bestaat al meer dan 2000 jaar en wordt nog steeds beoefend door monniken in Boeddhistische tempels. Tijdens deze voetmassage gebruik ik speciale houten stokjes om de drukpunten op de voeten en onderbenen extra te stimuleren.

 

Je voeten worden eerst gewassen in een heerlijk voetenbadje. In het lauwwarme water gaat een authentiek kruidenzakje zodat je voeten fris, schoon en ontspannen aanvoelen. Daarna ga ik je onderbenen en voeten masseren met stevige handgrepen.

 

Op je voeten zitten reflexpunten en deze corresponderen met verschillende organen in je lichaam. Door stevige druk uit te oefenen met de stokjes, kun je zelfs hoofdpijn en stress verlichten. Ook wordt de lymfestroom geactiveerd.

"Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen": deze massage zorgt voor een reinigend effect op je hele lichaam. Je zult je naderhand compleet ontspannen voelen.

€ 45 voor 40 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

Gepolijste stenen

Edelsteen massage

 

Tijdens een edelsteenmassage gebruik ik een bergkristal, hematiet of rozenkwarts voor extra verdieping. Door druk uit te oefenen met een edelsteen op je handen, hoofd of voeten, ervaar je een diepe ontspanning en voel je extra warmte.

Jij kiest de steen uit die bij jou past op dat moment. Een bergkristal geeft verheldering, bevordert je concentratie en reinigt je lichaam, een hematiet ( ook wel bloedsteen genoemd) zorgt voor extra energie, vergroot je zelfvertrouwen en geeft kracht en een rozenkwarts zorgt voor harmonie en rust en is bij uitstek de steen van de liefde.

Als je een steen hebt uitgekozen houd je deze in je handen, de steen wordt warm en neemt jouw energie over. Ondertussen masseer ik jouw nek, schouders en hals. Daarna neem ik de steen over en ga er mee langs de haargrens en het gezicht. Ook geef ik extra druk met de edelsteen aan je schedelrand. Hierdoor kan extra spanning en stress loslaten. 

Het werkt echt steengoed!

€ 35 voor 30 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)

Passievruchtensap

Wellness massage met detox-drankje

Deze wellness massage kun je voor jezelf boeken maar is ook leuk om te doen samen met je vriend(in), moeder of partner. Je kunt gaan genieten van een heuse spa aan huis, met je eigen relaxmuziek op de achtergrond.

 

Je steekt een heerlijke geurkaars of wierookstokje aan en eventueel zet je een relaxmuziek op. Ik begin dan met een verfrissend bruisbad voor je voeten en je krijgt een verzachtend oogmasker op. Ook krijg je een gezond detox-drankje met appel, wortel, gember en sinaasappelsap. Daarna mag je nog kiezen uit een hand, hoofd of voetmassage ter afsluiting. Deze wellness massage duurt ongeveer 40 minuten.

Als je deze massage als duo-behandeling boekt dan duurt het 80 minuten. Als de één een voetenbadje krijgt, ga ik de ander masseren. Tijdens de 'wissel' krijgen jullie het verfrissende detox-drankje.

Als jij zorgt voor een plek in huis waar je in alle rust kunt relaxen, dan zorg ik voor de rest. Bij mooi weer kan de massage zelfs buiten.

€ 45 voor 40 minuten

( exclusief eventuele reiskosten buiten Zwolle)