top of page
Een toren van stenen
Reflexologie en massage is er voor iedereen, jong en oud, ziek of gezond!
Wanneer je ziek bent ( verkouden, stress, burn out etc.) heeft reflexologie een verzorgende, genezende en ontspannende werking. Wanneer je gezond bent, helpt de handreflexologie om je lekkerder in je vel, positief en gelukkiger te voelen. Regelmatige handreflexologie kan helpen voorkomen dat bepaalde klachten weer terugkomen en helpt je gezond te blijven. Het is een fantastische natuurlijke manier om het lichaam te helpen zichzelf te genezen.
Door het masseren van de reflexpunten op je hand of voet wordt de doorbloeding verbeterd. Doordat deze reflexpunten in verbinding staan met je organen geeft dat een stimulatie aan deze organen. Daarnaast heeft het ontspannende effect van de behandeling een genezende werking, zowel mentaal als fysiek. 
Stress
Stress is de veroorzaker van veel klachten. De spierspanning zet veel stelsels in je lichaam onder druk wat kan leiden tot nek- en schouderpijn, hoofdpijn, rugklachten of slapeloosheid. Reflexologie kan dan op verschillende manier helpen. Het lichaam ontspant, wordt van meer zuurstof voorzien, de bloedsomloop wordt verbeterd en helpt daardoor giftige stoffen te verwijderen. Hierdoor komt het lichaam zelf weer in balans!
bottom of page