unnamed.jpg

 

Relax-sessie

Elke woensdag en vrijdag geef ik Relax sessies in Zwolle.

Stap binnen in een kamer vol rust, kalmte en fijne geuren. Een uurtje voor jezelf, zonder prikkels van thuis- of werksituatie. We beginnen met  rustige yoga- en ademhalingsoefeningen om even tot jezelf te komen. Tijdens de relax-sessie praten we amper. Jij hoeft al helemaal niets te zeggen alleen maar te ontspannen en naar binnen te keren. Ik zal je af en toe begeleiden en wat vertellen over de oefeningen. Het laatste half uur is er totale rust en kom je heerlijk liggen op de massagetafel. Je handen, voeten en hoofd worden met aandacht gemasseerd. Op de achtergrond speelt nog steeds ontspanningsmuziek. Na de sessie voel je als het ware dat er weer nieuw leven in je is geblazen.

"Na een uur liep ik stralend de deur uit"


Locatie:

Bloemendalstraat 7- Zwolle

Elke vrijdag tussen 9.00 en 18.00

Kosten: € 60

Hieronder lees je meer over de 3 onderdelen van de relax-sessie

20210607_113101[1].jpg
20210607_112414[1].jpg
20210607_114503[1].jpg
Yoga oefeningen

Er ligt een yoga-mat voor je klaar en een zacht kussen om lekker op te komen zitten. We beginnen met een paar rek- en stretch oefeningen. Even landen in de ruimte en tijd om naar binnen te keren. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om hieraan mee te kunnen doen. Alles gaat in slow motion en de oefeningen pas ik aan, aan jou.

De oefeningen doen we zittend en met fijne achtergrondmuziek. Je pauzeert even, neemt tijd voor jezelf. Je krijgt er energie voor terug!

.

Zachte aanrakingen

Na een aantal stretch en rek oefeningen, mag je zittend voorover buigen en alles laten hangen. Je hoofd, je schouders, alles. Ik kom achter je zitten en raak voorzichtig je schouders, je rug en je hoofd aan. 

Mocht je ergens spanning voelen, dan leg ik mijn handen daar op. Dit zijn zachte aanrakingen met heel veel warmte, energie die ik doorgeef aan jou. Soms geef ik je kleine woorden mee om je dieper in de ontspanning te krijgen of om jezelf te danken. Wees maar lief voor jezelf, er is er maar één zoals jij!

Hand, hoofd en voetmassage

 

Na een half uurtje ontspanningsoefeningen, gaan we nog meer uitrusten. Je komt liggen en sluit je ogen. Ik begin je voeten te masseren met een geurige wax die je van te voren hebt uitgekozen. Dit kan limoen-pepermunt zijn, rozenolie, lavendel of mandarijn-grapefruit.

Op je voeten zitten reflexpunten waar ik zachtjes op druk om de doorstroming weer op gang te brengen. Daarna zijn je handen aan de beurt en eindig ik bij je schouders, nek en hoofd. Je kunt fijn je kleren aanhouden tijdens de massage.

Leontien: "graag geef ik jou rust, kalmte en ontspanning".